נשירת שיערוהתקרחות אצל ילדים

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

13/01/2007 | 10:43 | מאת: רינת

שלום, בתי בת 11 ובזמן האחרון החלו להיווצר קרחות קטנות בראשה והשיער מאוד דליל. בתחילה ייחסתי זאת למשחק שלה עם השיער וכנראה שלפעמים היא גם תולשת לעצמה שערות, אך התקרחות נראית לעי יותר רצינית מזה. השיער שלה די יבש. האם זה יכול להצביע על בעיה רפואית נוספת? אילו בדיקות כדאי לעשות? ואם זה רק עניין של השיער עצמו ,כיצד אפשר להקטין אתהנשירה? הילדה בריאה בד"כ. תודה, רינת

14/01/2007 | 12:15 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום רינת, ע"פ התיאור שלך, אולי מדובר באלופסיה אריאטה. יש לבצע מספר בדיקות דם ולגשת לרופא עור בהקדם האפשרי. התופעה עלולה להתפשט.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות