גרוי בקרקפת

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

11/01/2007 | 19:17 | מאת: בר

שלום אני בת 70 בקרוב ובריאה . כשנה אני סובלת מגרוי בקרקפת , רופא עור נתן לי חומר חפיפה להרגעה- לא שיפר. לאחר זמן הרגשתי גרוי במצח ובאוזנים, גרוי זה מטריד אותי מאד מאד ואינני יודעת מה לעשות. בברורים שונים נאמר לי שזאת תגובה לצבע השער. ניסיתי חומר שטיפה במקום צבע אך לא חל שיפור. יש לך עצה להקלה? תודה בר

14/01/2007 | 12:13 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום בר, סביר להניח שמדובר בפעילות יתר של בלוטת החלב. תנסי לשים שמן זית בלילה ובבוקר לחפוף את הראש. אם זה לא יועיל, תפני לרופא עור המתמצא בשיער.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות