דלילות שיער

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

23/06/2010 | 17:29 | מאת: שירלי

שלום, אני בת 30, יש לי שיער ארוך ויפה אך בשנתיים האחרונות מתחילים לראות דילול בחלק הקדמי (פוני, ואזור הקרקפת מעל המצח)אין לי שום נשירה יוצאת דופן, ולדעתי זה תורשתי, לאימי יש דלילות רבה בדיוק באיזור זה. רציתי לדעת אם יש דרך שאני יכולה לעצור את הידלדלות השיער שם כבר מעכשיו? (ואולי אפילו לגרום לצמיחה מחודשת) תכשיר מסויים אולי, לא ניסיתי שום תכשיר עד היום, אם אנסה אני רוצה משהו שידוע שהוא טוב ועוזר אז אולי תוכל להמליץ לי? (מעדיפה לא כדורים לבליעה אלא משהו למריחה/חפיפה. בכל עלות שהיא,גם אם זה תכשיר יקר העיקר שמוכח שעובד) תודה :)

לקריאה נוספת והעמקה
23/06/2010 | 17:51 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שירלי שלום, קיימים תכשירים שונים לטיפול בנשירת שיער - מציע לך להתייעץ עם רופא עור שימליץ על סמך בדיקתו על התכשיר הטוב ביותר עבורך.

24/06/2010 | 09:52 | מאת: תומר

גם אני סובלת מבעיה כזאת ומשתמשת במסרק לייזר בשילוב עם תכשירים שוייצריים לטיפול בנשירה (שמפו, מרכך ואמפולות) ומרגישה בשיפור המצב.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות