שאלה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

08/01/2007 | 20:53 | מאת: אלמוני

שלום דוקטור רציתי לשאול בקשר לתכשיר מינוקסי הבנתי שהוא עובד על הורדת לחץ דם בקרקפת האם זה מוריד לחץ דם בכללי אורק בקרקפת ועוד שאלה האם הורדת לחץ דם יכולה למנוע נשירה כמו למשל ויטמין E כלומר אם אתה מוריד לחץ דם אז פחות נשירה תהיה בתודה

09/01/2007 | 16:24 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום אלמוני, מוריד רק בקרקפת. הורדת לחץ הדם שלא בקרקפת, לא ימנע נשירה.

09/01/2007 | 19:47 | מאת: אלמוני

שלום סביר להניח שאם אתה מוריד לחץ דם הן על ידי תרופות או אחרת אז זה מוריד לחץ דם כללי כולל הקרקפת לא .תקן אותי אם טעיתי ועוד שאלה מה בעצם קורה שמינוקסי מוריד לחץ דם בקרקפת .כלומר השאלה על ידי כך שהורדת לחץ דם בקרקפת אז פחות טסטסטרון משהו כזה בתודה

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות