שאלה לדוקטור

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

07/01/2007 | 21:07 | מאת: קטי

שלום ד"ר גינזבורג מזה שנה שיש לי נשירה, יש תקופות שהיא חזקה ויש שחלשה, עד עכשיו טיפלתי בזה בעזרת כדורים (יש לי חוסר ברזל) אבל שמתי לב שבכול השיערות (מאז שהתחילה הנשירה שזה בערך שנה כבר) יש פקעת לבנה בחלק שהיה מחובר לראש. האם זה נורמלי? אם לא איך ניתן לטפל בזה? תודה על תשובתך!

09/01/2007 | 16:29 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום קטי, מה שאת רואה זה לא השורש. ידוע כי חוסר בברזל משפיע על נשירה. ממליץ לגשת לרופא ולעשות בדיקות דם, לאחר הפסקה בת שבועיים (בהנחה שאת נוטלת כמה חודשים).

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות