איפור קבוע באיזור צלקת שבו נלקחה רצועת עור להשתלה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

06/01/2007 | 21:51 | מאת: יפה

אני עוסקת באיפור קבוע רפואי מומחית ומורה לאיפור קבוע. עשיתי איפור קבוע בצורת שיער באזור שנלקח כרצועת עור עם שיער על מנת להשתיל אותו בראש. האיזור הפך לצלקת לכל האורך ,ושם עשיתי קעקוע כמו שיער ומלאתי את כל האזור יצא יפה. שאלתי האם אני יכולה מבחינה רפואית גם לעשות נקודות או כמו שיער בין השיער ששתלו בקדמת הראש או שזה יכול לגרום לנשירה או פגיעה בשיער המושתל. שאלה נוספת האם שיער מושתל לעולם לא נושר. אודה לך אם תיידע אותי ואשמח אם תכוון אותי לספרות בנושא. בברכה יפה סיון .

09/01/2007 | 16:33 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום יפה, זה עלול לפגוע בשיער הקיים, וכן הצבע לא יהיה בדיוק אותו צבע של שיער.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות