שלום דוקטור!

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

06/01/2007 | 21:28 | מאת: גיא

שמי גיא ואני בן 18 וחצי. לפני כחודש וחצי התחלתי בשימוש בפרופסיה ובינתיים אני די מרוצה מהתוצאות. לפני הפרופסיה הייתי משתמש בספריי מינוקסי 5, ונשארו לי בבית שלושה בקבוקי מינוקסי חדשים שלא השתמשתי בהם. שאלתי היא - האם אפשרי ומועיל להשתמש בפרופסיה ובספריי המינוקסי במקביל? האם זה לא פוגע או מזיק? אשמח לדעת, תודה ושבוע נעים, גיא.

09/01/2007 | 09:07 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום גיא, ניתן להשתמש במקביל. ממליץ לעשות צילום עם התחלת הטיפול בפרופסיה ולאחר שנה לראות את התוצאות.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות