התקצרות שער

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

04/01/2007 | 22:59 | מאת: גילה

אני בת 33 בעלת שער מתולתל. בשנה האחרונה התקצר שערי ב 10 ס"מ מבלי שאסתפר ! הספרית טוענת שזה בגלל שהרבה מאד שנים לא הסתפרתי והשער נקרע לי. אני לא מעוניינת להסתפר אך חוששת שההתקצרות לא תעצר. האם אכן ההתקצרות נובעת מכך שלא הסתפרתי? האם יש דרך לעצור את התקצרות השער פרט לתספורת? אודה מאד להתיחסותך.

09/01/2007 | 08:58 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום גילה, הסיפור שאת מספרת מאוד מוזר. תספורת לא קשורה לצמיחת שיער. ממליץ להיבדק אצל רופא עור אם את סבורה כי יש לך בעיה.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות