פרופסיה מעלה לי את הלחץ דם למה?

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

04/01/2007 | 12:26 | מאת: איבגי

שלום. אני משתמש בפרופסיה כבר חודש. כל פעם שאני לוקח כדור אני מרגיש סחרחורת כזאת,בהתחלה לא יחסתי לזה חשיבות וזה עבר. קרה מקרה שלא הרגשתי טוב ומדדו לי לחץ דם והלחץ דם שלי היה 140/100 שזה גבוה לגילי אני בן 20 ותמיד היה לי לחץ דם 110/70 התחלתי למדוד לחץ דם כל יום והכי נמוך שהיה לי זה 130/90 עשיתי ניסוי - לא לקחתי כדור יום אחד והלחץ דם חזק ל120/80 וברגע שלקחתי כדור הוא שוב עלה האם זה מסוכן ולמה זה קורה תודה.

04/01/2007 | 14:48 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום איבגי, אני ממליץ לקחת את הגלולה לפני השינה.

04/01/2007 | 15:22 | מאת: איבגי

וזה לא ישנה אם עד עכשיו הייתי לוקח את הכדור ב2 בצהריים? ואני אשנה את השעות . זה לא יזיק לשיער אם אני לא אקח כמה שעות ?

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות