פרופסיה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

02/01/2007 | 20:15 | מאת: אלמוני

שלום רציתי לשאול אותך כמה שאלות אני משתמש בפרופסיה 3 שבועות עדיין מתפקד מיני אין שינויים משמעותיים או משהו כזה .פעם אורולוג אמר שפרופסיה עלולה לפגוע בחשק המיני זיקפה וכו.. השאלה היא אם פרופסיה לא תפגע בחשק המיני אז סימן שהיא לא עושה את העבודה שלה צריך מינון גדול יותר כי מה שאני מבין תקן אותי אם לא טועה בשביל שיצמח שיער זה צריך לבוא על חשבון המין .במצב זה כאילו לוקחים פרופסיה לחינם

03/01/2007 | 15:10 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום אלמוני, נושא החשק המיני פוגע רק ב-2% מהמקרים. אז יש לך מזל שזה לא פגע בך. אני ממליץ לך עוד היום לצלם את השיער, ולאחר שנה לצלם שנית ולראות את התוצאות. רק לאחר שנה ניתן לראות כיצד התרופה השפיעה.

15/01/2007 | 21:54 | מאת: אלונה

הפרופסיה פוגעת בכל הגברים. מדגישה בכל הגברים. בעלי לקח אותה מספר חודשים ונפגע קשות. הוא הפסיק לקחת את הרעל הזה והוא לא חוזר לעצמו. ביררתי בעוד פורומים וגם אצל עוד זוג חברים והתרופה הזאת היא פשוט רעל קטלני ביותר. מי שרוצה להיות אימפוטנט שיקח את התרופה הזאת. קבלו מספר קישורים לנושא : http://www.doctors.co.il/xFF-Read,xFI-22,xPG-599,xFT-357211,xFP-357367,m-Doctors,a-Forums.html http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3336705,00.html

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות