שאלת הבהרה בעניין אלופציה אראטה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

02/01/2007 | 17:40 | מאת: מירי

תודה ד"ר גינזבורג על התשובה המהירה באשר לשאלתי לגבי השערות הלבנות שצומחות במקומות שהתקרחו בעקבות מחלת האלופציה. עלי לציין שאצל בתי יש נשירת שער כללית בתוספת מספר מוקדים (לא גדולים) של התקרחות במקומות שונים בראש. בכל מקום שהיה קרח קודם לכן, יש עתה שערות קצרות לבנות. ענית ש"רוב הסיכויים שהשערות שיצמחו ישארו לבנות". לביתי יש שער חום במקור, האם מתשובתך ניתן להבין שהיא תהפוך לבהירת שער אם השערות החדשות הללו, שמכסות עכשיו את כל ההתקרחויות הקטנות, תשארנה?

03/01/2007 | 15:06 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום מירי, סביר להניח כי במקומות ההתקרחות, והיכן שאת רואה צמיחה מחודשת, השיערות ישארו לבנות.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות