נשירה ותזונה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

02/01/2007 | 01:15 | מאת: אלון

שלום דר ירדתי 20 קילו בחמישה החודשים האחרונים. אכלתי יחסית בריא ועשיתי כושר לא שום דבר דרמטי אבל עדיין ירדתי מהר יחסית. גם צבעתי את השיער פעמיים בשביל הכיף. שמתי לב שיש לי נשירת שיער יחסית חזקה לאחרונה. יש לי שלוש שאלות... 1. האם יש קשר בין צביעת שיער לנשירה? 2. מה צריך ללאכול כדי לעודד את צמיחת השיער? 3. יכולה להיות התקרחות שבה השיער נושר מכל הראש באופן אחיד? בד"כ מתחילים המפרצים או במקום במרכז הראש לא?? תודה על העזרה!

02/01/2007 | 16:40 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום אלון, מה שאתה חווה זה דבר טיפוסי למי שעשה דיאטה חריפה. סביר להניח כי הנשירה בכל הראש נובעת בגלל הדיאטה. ממליץ לאכול בצורה מאוזנת ולהמתין שהשיער ישוב לצמוח, והוא ככל הנראה ישוב. רק נדרשת סובלנות.

17/01/2007 | 23:13 | מאת: ליאת

שמי ליאת ואני בחורה בת 27 וזה יותר משנתיים סובלת מנשירה וקשרים בשיער שכמעט ולא ניתנים לפירוק. אני לוקחת דיאנה וזה לא עוזר וגם ניסיתי דברים טבעיים וזה לא עזר אני ממש מדוכאת מהמצב ומוכנה לנסות לעשות הכל כדי ששערי ישוב לקדמותו.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות