פרו-קיור במקום פרופסיה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

02/01/2007 | 00:48 | מאת: אבי

שלום ד"ר אני משתמש בפרופסיה כבר שנה שלמה לעצירת נשירה. לאחרונה הוצע לי (בשקט בשקט ע"י רוקח) להשתמש בכדור פרוקיור המיועד לטיפול בפרוסטטה במינון של כדור כל 5 ימים. במקום בפרופסיה במינון של כדור ליום. האם המרכיבים זהים וההבדל רק במינון - (1 מ"ג לפורופסיה 5 מ"ג פרוקיור) ? האם ניתן לקבל מרשם לפרוקיור או שזה ניתן רק לחולי פרוסטטה ? תודה

02/01/2007 | 16:35 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום אבי, אני לא ממליץ מכיוון שהמינונים שונים, ואי אפשר לחלק זאת בצורה שווה. אני אישית, לא נותן מרשם למי שאינו חולה פרוסטטה.

02/01/2007 | 18:06 | מאת: אבי

הכוונה שלי ד"ר היא לא לחלק את הכדור ל חמישה חלקים אלא לקחת כדור אחד בכל חמישה או ארבעה ימים. וכן, אני לא מתייחס לצד הטכני של להשיג מרשם, אלא לצד העקרוני של הטיפול. אנא התייחסותך

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות