שימוש כשנה בפרופסיה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

02/01/2007 | 00:23 | מאת: אבי

שלום ד"ר - אני בן 38. מזה כשנה אני משתמש בפרופסיה. אנני רואה שיפור בשיער וגם לא החמרה. חשוב לציין שגם לפני הטיפול לא ראיתי נשירה (שערות על הכרית וכדו') אלא שהשיער איבד מנפחו, (נעשה דק ) 1. האם כדאי להמשיך בטיפול (היקר מאוד) ? 2. האם ניתן לצפות בשלב כלשהו לצמיחת שיער, ואפילו שבמשך שנה זה לא קרה ? תודה

02/01/2007 | 16:32 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום אבי, אם אתה לא רואה שיפור ולא החמרה, כנראה שהפרופסיה שמרה לך על הקיים. לגבחי הצמיחה, אני תמיד ממליץ לצלם לפני השימוש ולאחר שנה ולראות אם חל שיפור. אך שוב, אם אתה רואה שאין החמרה, אז היא עובדת. קשה לי לומר לך אם להמשיך מבלי לבדוק אותך. אך על פניו, התרופה שומרת לך על הקייים, על כן אולי כדאי להמשיך.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות