התקרחות בגיל 22

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

02/09/2006 | 09:23 | מאת: שמוליק

אני בן 22 וכבר סובל מקרחת מתקדמת, סימני נשירה החלו לפני שנה בהיותי חייל ואז לא היתה לי יכולת לטפל. רופאת עור נתנה לי כדורי PROPECIA אולם קראתי שיש סיכון לתופעות לוואי . האם יש המלצות לשימוש בחומרים שאינם הורמונים או כימיים ??? לצורך הענין עלי לציין שאבי ואחי התקרחו בגיל כזה. האם ניגזר גם עלי להיות קרח בגיל צעיר או שיש סכוי ? תודה שמוליק

03/09/2006 | 12:40 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום שמוליק, למרות שלא ראיתיך, סביר להניח שתהיה קירח לאור העובדות שציינת. פרופסיה, נכון להיום, זו התרופה הכי טובה שיש והתופעות לוואי הן מינימליות. ממליץ להמשיך ליטול אותן ולעשות צילום של הקרקפת עכשיו ואחרי שנה על מנת לראות תוצאות.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות