נשירת שיער

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

29/12/2006 | 07:58 | מאת: זהבה

שלום רב ! אני בת 51 וסובלת כבר שנים רבות מנשירת שיער בעונות המעבר אך הבעיה לא נעצרת בסיום עונת המעבר אלה ממשיכה לגלוש לתוך העונות עצמן החורף או הקיץ למזלי יש לי באופן טבעי שיער שופע אך בכל זאת הנשירה מותירה את ראשי עם הצמיחה המחודשת שנראית לא יפה וזה מאוד מפריע לי ודבר נוסף יש לי יובש רציני גם בשיער וגם בעור וגם בעקבי הרגלים מה הפיתרון לכל הבעיות הללו האם טיפול תרופתי או אחר אשמח לקבל תשובה לכל השאלות שלי. בברכה זהבה

31/12/2006 | 09:42 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום זהבה, אין קשר בין היובש בשיער לבין היובש בעור. גשי לרופא עור לבדיקה.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות