שלום רב...

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

13/09/2006 | 13:58 | מאת: שרון

שלום ד"ר גינזבורג, תודה על המענה (הודעה מקורית בעמוד 1)... אך רציתי לשאול בכל זאת... אני מבינה שהנשירה בעת השימוש במינוקסי אמורה להיות מוגברת יותר. הבעיה היא שהנשירה נהיתה מוגברת באופן ממש משמעותי, אני חוששת שאם אמשיך להשתמש בתכשיר לא ישאר לי יותר מידי שער על הראש . ברגע שאני אוספת את השיער זה נראה כמו שיער של תינוקות, שרואים את הקרקפת דרכו. אשמח להנחייתך.

13/09/2006 | 15:16 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום שרון, אם כעבור חודש-חודשיים עדיין ממשיכה לך הנשירה המוגברת, כנראה שהמינוקסי לא מתאים לך. כדאי להתייעץ עם רופא עור.

14/09/2006 | 20:59 | מאת: חגית

שלום שרון באיזה מינוקסי את משתשמת וכמה זמן ?

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות