3 שאלות

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

13/09/2006 | 10:51 | מאת: מיכל

1. האם שימוש בספריי מינוקסידיל מותר לאישה בהריון? 2. כמו כן, האם לאשה מותר להשתמש במינוקסידיל5% במקום ב- 2%? 3. האם ה- 5% עבור בחורה יגרום צמיחת שיער במקומות אחרים חוץ מהקרקפת?

13/09/2006 | 15:14 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום מיכל, אני לא ממליץ לקחת מינורסידיל בזמן ההריון, מכיוןן שהשיער לא צומח בזמן ההריון. הוא מתחזק יותר, אך לא צומח. על כן שילובים בין 2% או 5% פחות רלוונטיים עבורך. בד"כ זה לא גורם לשיעור יתר, רצוי לשטוף טוב את הידיים והפנים, ולהקפיד שלא יהיה חומר על הכרית.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות