שלום לך ד"ר
דיון מתוך פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות
ההודעה שלך התקבלה בהצלחה
היא נמצאת כעת בבדיקת עמידה בנהלי הפורום
ההודעה צפויה להתפרסם תוך 24 שעות ממועד הגשתה
במידה וההודעה לא פורסמה בתוך 24 שעות, מומלץ לעיין שוב בנהלי הפורוםולהעלות את ההודעה מחדש.
אני משתמש בPropecia באיזור ה10 - 11 חודשים, ההרגשה שלי שהנשירה איטית יותר אבל עדיין קיימת בחלל הראש, הבנתי שכבר מהחודש ה6 -7 יש עצירה מוחלטת אבל אצלי זה לא קורה, האם הסבירות שהתרופה לא פועלת עלי גדולה? תודה רבה.
דניאל שלום, קיימת סבירות באותה מידה שאם לא היית משתמש בפרופסיה הנשירה היתה הרבה יותר מוגברת - מציע לך להתייעץ עם רופא עור ומקוה שעשית תמונה בתחילת הטיפול כדי שיהיה לך מקור להשוואה.
תודה על התגובה המהירה, עשיתי תמונה בתחילת הטיפול ולמען האמת אני עושה אחת לחודש-חודשיים, באיזור המפרצים הנשירה לא עצרה הנשירה באיזור הנ"ל איטית אבל עדיין קיימת, בקדמת הראש אפשר לראות שהמצב דיי יציב והתרופה דיי עובדת שם אבל חוץ מזה כלום, האם התרופה עובדת על המפרצים באופן חד וברור?
אצלי אישית זה לקח שנה עד שפרופסיה ממש עבדה, אבל היא עצרה לגמרי את הנשירה, אז היה שווה לחכות.
תודה על התגובה, אני יודע שצריך לחכות לפחות שנה אבל היו לי קצת חששות, אני עדיין מאמין שהיא תעבוד בצורה מלאה. תודה גם לד"ר אלכס גינזבורג על התשובות.