נשירת שיער

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

02/09/2006 | 00:35 | מאת: אוסנת

ערב טוב! ילדתי לפני שנה וחודשיים את בתי (לידה ראשונה) בניתוח קיסרי, ומאז יש לי נשירה חזקה. השיער איבד נפח ונהייה דליל מאוד, ואפילו רואים את הקרקפת כבר. חשוב לציין שאני מניקה עד עכשיו הנקה מלאה. היתי אצל רופא עור, עשיתי בדיקות דם והכול יצא תקין חוץ מברזל קצת נמוך (43), התחלתי לקחת ברזל אך מתברר שאני אלרגית לאותו סוג של ברזל. כיום אני שותה כבר במשך 10 ימים ברזל לנשים בהריון (שלא נותן לי אלרגיה) - "פוריק הריון" אך עדיין יש לי נשירה חזקה. בנוסף לכך יש לי כאבים בשורשי השיער ולפעמים גירוד. מה ניתן לעשות ולאן לפנות? תודה מראש על עזרה !!!

03/09/2006 | 12:33 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום אסנת, לאחר לידה עלולה להיות נשירה רצינית (לאחר 3 חודשים). חוסר ברזל זו אחת הסיבות לנשירה. כדאי להמשיך לפחות חודשיים ולבצע בשנית בדיקות דם ולהיות במעקב אצל רופא עור.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות