קרחות אצל ילדה בת שלוש וחצי

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

10/12/2006 | 16:27 | מאת: רבקה

שלום ד"ר גינזבורג תודה לך על תשובתך הקודמת בקשר לילדתי שהתחילה לפתח קרחות קטנות בראשה. צירפתי לינק לתמונות שלא הצלחת לפתוח - אני מצרפת כאן לינק נוסף, בתקווה שתצליח לפתוח אותו. נכון לעכשיו מדובר על כ-5 קרחות קטנות. 3 מהן נמצאות בצידו השמאלי של הראש, רביעית במרכז הראש וחמישית בצידו הימני של הראש. בחלק מהקרחות ניתן לראות מעין צבע וורוד בתוכם. אשמח לקבל את חוות דעתך. הלינק: http://tinyurl.com/yekpfd תודה!

11/12/2006 | 13:55 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום רבקה, זה נראה כמו אלופסיה אריאטה. כדאי לגשת לרופא עור על מנת לקבל טיפול. במידה ואת זקוקה להמלצה על רופא במקום מגורייך, נשתדל לעזור לך.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות