נשירת שיער

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

10/12/2006 | 14:30 | מאת: אורית

שיער שלי תמיד היהי דליל ולאחרונה האספה גם נשירה. היתי האיבחון בהייר קליניק וקיבלתי המלצה לטיפול. האם יש מישהו שעבר טיפול שם ויכול לתת לי את חוות דעתו בנושא הטיפולים שם. עד כמה זה באמצ עוזר ואם אין תופעות לווי?

11/12/2006 | 22:32 | מאת: רוזנה

ערב טוב אני בת 36 אם לארבעה. יש לי שער ארוך מתחת לכתפיים. היום גיליתי בחלקו האחורי של ראשי מעל העורף ישנה קרחת בקוטר של כ- 3 ס"מ. קשה לגלות אותה בגללג השער הארוך והמלא. מה יכולה להיות הסיבה לקרחת. אני נשאית צהבת B רדומה מבצעת בדיקות תקופתיות ונכון להיום הכל תקין כולל תפקודי כבד. ממתינה ליעוץ תודה

12/12/2006 | 16:33 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום רוזנה, כנראה שמדובר באלופסיה אריאטה, אולי כתוצאה ממתח או לחץ. כדאי לגשת לרופא לבדיקה.

02/01/2007 | 10:35 | מאת: אבי

אורית שלום טופלתי במשך כשנה וחצי בצורה אינטנסיבית ורצינית בהייר קליניק. שילמתי המון כסף ולא ראיתי שום תוצאות ולו הקלות ביותר. בשלב מאוחר יותר יצא לי להיתקל בפורום שהיה בעניין השיטה בהייר-קליניק והתברר לי שכולם הביעו אכזבה כמוני בשיטת הטיפול. מתברר שזה לא יותר מאחיזת עיניים וממפעל כלכלי משגשג.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות