שאלה בקשר לבדיקות דם
דיון מתוך פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות
יש לי נשירה שהתחיל לאחר ניתוחשעברתי ליפני 7 חודשים באיזור הקרקפת! עשיתי בדיקות דם ויצא ברזל נמוך מאוד, אבץ מתחת לנורמה וגם b12 יצא נמוך כנראה יש לי אנמיה כי אני לא אוכלת כמעט בשר א התחלתי לקחת תוסף אבץ אבצינק 220 מג כדור ליום.. ותוסף ברזל 25 מג כדור ליום.. אייך אתה ממליץ לצרוך אותם שלא יהיו התנגשויות (לגבי קופאין אני כבר יודעת.) והאם התוספים מספיקים גם אם אני לא אוכלת כול יום בשר?
לירז שלום, את יכולה לצרוך את התוספים איך שאת רוצה - לא יהיו התנגשויות. אני לא יכול לדעת אם התוספים מספיקים היות ולא יודע איזה סוג ברזל את לוקחת וכמות המ"ג לא אומרת לי כלום. אני מניח שקיבלת הנחיות מרופא מה לקחת.
ברזל עדין של חברת סולגאר 25 מג...וה ברור מאוד שהנשירה היא מהתראומה מהניתוח ומהאיבוד דם בניתוח.. והעובדה שאני לא אוכלת בשר ונגמרו המאגרים של הברזל והאבץ בגוף..רק רציתי לדעת שהאם הכמות של 2 התוספים מספיקים גם אם אני לא צורכת בשר אדום כול יום..