טופיק

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

05/12/2006 | 17:31 | מאת: מיטל

שלום ד"ר הלכתי לקנות טופיק והציעו לי את אותו תכשיר של חברה אחרת בשם "הייר מקס" - אמרו לי שהוא בא בכמות יותר גדולה בדומה למחיר של טופיק קטן. ברצוני לדעת מהי המלצתך לחומר שנקרא "הייר מקס" (כמו טופיק אבל שם וחברה אחרים) האם אתה מכיר את התכשיר? האם הוא בטוח לשימוש וללא תופעות לוואי? או שכדאי לי לקנות טופיק? תודה

06/12/2006 | 14:33 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום מיטל, אני מתנצל, אך אני לא מכיר את התכשיר שלהם, ועל כן אני לא יודע אם יש לכך תופעות לוואי וכדו'. אני ממליץ על טופיק, מכיוון שזה עשוי מסיבים הנתפסים בשיער בחשמל סטטי. זה לא עף ברוח ולא נופל על הבגדים או עושה כתם, ויורד רק כשחופפים.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות