קרחות אצל ילדה בת שלוש וחצי

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

03/12/2006 | 22:16 | מאת: רבקה

שלום! ילדתי בת שלוש וחצי, ילדה בריאה בדרך כלל, ללא בעיות מיוחדות. בחודש האחרון נוצרו אצלה קרחות קטנות במספר מקומות בקרקפת, בעיקר בצד הימני והשמאלי של הראש - בלי שעברה שינוי מיוחד בדיאטה, מחלה מיוחדת או כדומה. איננו מתגוררים בארץ, ולא מצאנו במקום מגורינו רופא מתאים לנושא. אנו מצ"ב לינק לעמוד שבו שמנו תמונות מהקרחות, נשמח אם תוכלו להסתכל בו ולייעץ לנו. הלינק: http://shelanu.cz/pics.html תודה רבה מראש!

05/12/2006 | 09:56 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום רבקה, לצערי אני לא מצליח לפתוח את הלינק שצרפת. יכולות להיות כל מיני סיבות, כאלופסיה אריאטה, או אולי כתוצאה ממתיחת שיער לקוקיות. אך שוב, קשה לי לתת לך אבחנה בלי לראות את התמונות. אני בטוח שתמצאי בחו"ל רופא עור שיוכל לטפל בכך. תנסי לשלוח שנית את התמונות.

05/12/2006 | 12:54 | מאת: רבקה

תודה לך, ד"ר גינזבורג. אני מצרפת לינק אחר לתמונות, זה אמור לעבוד: http://tinyurl.com/yekpfd אשמח אם תראה אותם. רבקה

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות