שימוש בפרופסיה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

03/12/2006 | 19:31 | מאת: עידן

שלום. שמי עידן ואני משתמש בפרופסיה כבר שנתיים בצורה לא אחידה אך התכשיר פועל , לאחרונה הגברתי את השימוש בכדורים ואני חווה פגיעה בזיכרון ותופעות נפשיות שונות ומוזרות, מכיוון שלרוב אני אדם בריא מאוד וזהו הכדור היחידי שאני נוטל פרט לויטמינים זהו החשוד העיקרי בתופעה זו, האם הופעת תופעות אלה אפשרית ? אשמח לשמוע על תכשיר חילופי יעיל

05/12/2006 | 09:52 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום עידן, לא. ללא ספק צריך לחפש סיבה אחרת. נטילת תרופות אינן גורמות לבעיות שציינת אצל רוב האנשים. ב-10 שנים שהפרופסיה קיימת, זו הפעם הראשונה שאני שומע על כך שהיא גורמת לבעיות נפשיות.

09/12/2006 | 19:36 | מאת: אילן

שלום לך ד"ק אלכס אני משתמש חדש בפרופסיה והשאלה שלי היא האים מותר לישתות אלכוהול?

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות