נשירת שיער חזקה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

03/12/2006 | 13:57 | מאת: מיקי

אני בן 22 ושיערי בחודשיים האחרונים איבד מצורתו ונהיה דליל ביותר והתחיל לנשור אני רוצה לציין שתקופה ארוכה מאז היותי נער מייבש את שיערי עם פן מידי יום כמעט ומורח ווקסים וג'לים ושלל מוצרים לשיער. האם הייבוש בפן והחומרים השונים ששמתי במשך השנים גרמו לנשירה או שאין קשר ומה ניתן לעשות כדי לעצור אותה ?? תודה רבה

04/12/2006 | 10:39 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום מיקי, שימוש יומיומי בג'ל לשיער עלול לסתום את הנקבוביות ולגרום לנשירה. "פן" חם מידי או הברשה חזקה במברשת שיער, מתיחת השיער בתסרוקת אסופה ופעולות אחרות הכרוכות במתיחת השיער, עלולים לפגוע בשורשי השיער בגלל משיכת השערה ממקומה הטבעי. במידה והנשירה משמעותית, גש לרופא עור לבדיקה.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות