שימוש במינוקסי 5 לנשים

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

02/12/2006 | 14:07 | מאת: מרגלית

שלום רב, בביקור במרפאתך המלצת לי על שימוש במינוקסי 5. ציינתי בפניך כי מדובר בתרופה לגברים אך אמרת שאין זה משנה כלל. באתר חברת תרימה מצויין מפורשות כי השימוש אסור על נשים. כחצי שנה לאחר השימוש בתרופה החלה צמיחת שיעער במקומות נוספים בגוף, למרות הקפדה שלי ( גם בבטן, בחזה וכו') ולכן הפסקתי את השימוש בה. מזה 8 חודשים הפסקתי את השימוש ויש לי נשירה מטורפת והשער דליל עוד יותר מקודם. להתיחסותך אודה.

04/12/2006 | 10:35 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום מרגלית, חבל שהפסקת את התרופה ללא ידיעתי, מכיוון שהייתי מציע לך להוריד את אופן השימוש, אך לא להפסיק באופן פתאומי. הפסקת השימוש באופן פתאומי, גורמת לנשירה משמעותית. זו פעם ראשונה שאני שומע שצומח שיער בבטן ובחזה. אם ישנן תופעות של שיעור, זה בד"כ מופיע בפנים. אני ממליץ שתקחי את התרופה פעם אחת ביום, ובמידה ותהיה לך צמחיה מחדש בגוף, תתקשרי אלי.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות