ספירונול

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

01/12/2006 | 17:09 | מאת: ס

שלום דר, בת 40+ , נשירת שיער במיוחד במרכז הראש,השיער נשר מאוד, עכשיו פחות, אבל אני לא יודעת אם מה שנשר מתחיל לצמוח. כמה זמן לוקח לשיער להתחדש?האנדוקרינולוגית נתנה לי בדיקות הורמונים ולפי התוצאות אין לי בעיות הורמונליות, אעפ שיש לי עור שמן בפנים ושיעור יתר בסנטר. האנדו' נתנה לי ספירונול 50 מ"ג כל בוקר כדי שזה יעזור גם לפנים וגם לשיער. אני מתלבטת אם לקחת, מה דעתך? תודה רבה

04/12/2006 | 10:29 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום ס, אם אין לך בעיות אנדוקרינולוגיות, אז אני לא ממליץ שאנדקרינולוג יטפל בך. רצוי לגשת לרופא עור שיבדוק סיבות אחרות לנשירה.

04/12/2006 | 16:00 | מאת: ס

אמנם לא רואים בעיות הורמונליות בבדיקות, אך יש לי עור נוטף שומן ושיעור יתר ונשירה. למיטב ידיעתי רוב הבנות לא סובלות מסימפטומים אלהולכן אני חושבת שאת הבעיה שלי לא מגלים בבדיקות רגילות. האם יש איזשהי בדיקה שכאי לבקש מהרופא שלי? ושוב לגבי הספירונול , האם זהו טיפול מקובל בבעיה כמו שלי? תודה מקרב לב.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות