שלום יש לי שאלה דחופה מאוד כנסו בבקשה!

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

27/11/2006 | 20:26 | מאת: אלמונייייייייייייייי

שלום יש לי שאלה בקשר לצדדים של השיער כאילו הצדדים שתמיד נהייה פחות שיער בהם השאלה שלי אני רוצה יותר שיער מקדימה כאילו שלא יהיה לי מצח רחב אני מתכוון אני רוצה שיהיה לי מצח קצר שאני מרים את השיער לאחורה אין אפשרות להשתיל שיער או איזה משחה או משהו שיגדל שיערות? כי אני לא רוצה מצח רחב .. אני מתכוון לשבילים האלה בצדדים שכחתי את השם שלהם ועוד משהו 2 הצדדים בשיער שלי ימין ושמאל שונים בשמאל יש יותר שיער ובימין פחות למה זה? איך אפשר שיהיה שווה?

28/11/2006 | 09:10 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום אלמוני, אם מה שאתה מתאר זו הדלדלות במפרצים, אולי כדאי לנסות מינוקסי5%. מה שאתה עובר זה תהליך גנטי הורמונאלי של איבוד שיער. הצדדים לא חייבים להיות שווים, אך הם יהיו בסופו של דבר שווים, בהמשך התהליך של איבוד השיער. אופציה נוספת זו השתלה.

28/11/2006 | 14:02 | מאת: אלמונייייייייייייייי

תודה לך דוקטור ואיך אני משיג את המשחה הזאת? ומה היא עושה?< ואיך שמים? תודה! כן אני מתכוון למפרצים

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות