מינוקסי ותופעות לוואי

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

25/11/2006 | 11:19 | מאת: רננה

ד"ר עד כמה חודשים אחרי שימוש במינוקסי עשוים להופיע תופעות הלוואי ? כלומר האם אחרי חצי שנה של שימוש יכולים להופיע שערות על הפנים ?

25/11/2006 | 11:54 | מאת: חבשי מוחמד

שלום איך אפשר להשיג את "מינוקסודיל "בגירסה הגנרית בריכוז גבוה (12.5---15) בארץ או בח"ל ?

27/11/2006 | 13:42 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום חבשי מוחמד, ניתן להדיג זאת דרך האינטרנט, אך לא מומלץ, מכיוון שהמחקרים הוכיחו שמעל 5% , אין תועלת. ואם אתה קונה דרך האינטרנט, אינך יודע מה התרופה מכילה וכן אין עליה פיקוח של משרד הבריאות.

27/11/2006 | 13:51 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום רננה, אם את מתכוונת לנשירה בתחילת השימוש, לא תמיד יש נשירה. אם כן, היא עלולה להופיע בחודש הראשון של השימוש. לגבי שיעור בפנים, כדאי לשטוף היטב את הידיים לאחר השימוש, וכן להימנע מלשים בלילה לפני השינה, מכיוון שהחומר עלול לעבור לכרית ואחרי כן לפנים.

17/11/2008 | 23:55 | מאת: נונו

שלום האם ניתן להשתמש בטופיק לאחר מריחת המינוקסי

20/11/2008 | 00:08 | מאת: נונו

לא קיבלתי תשובה בקשר לשימוש בטופיק אחר מריחת המינוקסי

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות