בקשר לתרופה פרופסיה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

24/11/2006 | 10:17 | מאת: רן

אני סובל מנשירת שיער זה והייתי אצל רופא עור מספר פעמים. טופלתי בטבליות אבציון ויטמין A סודי שמפו מיוחדים וכו' שלדברי הרופא רק שומרים על מה שיש. אך למרות זאת הנשירה ממשיכה בעיקר בחלק הקידמי של הראש וובחלק העליון העגול. אמנם עדיין לא רואים אצלי קרחות אבל בהחלט ניתן לשים לב לשיער הרבה יותר צפוף בצידי הראש מאשר בחלק העליון. חשבתי להתחיל להשתמש בתרופה פרופסיה מכיוון שלפי מה שבדקתי וגם לפי דברי הרופא זה הדבר הכי טוב שיש היום לטיפול בנשירה והצמחת שיער חדש. רציתי לדעת באיזו שעה משעות היום הכי יעיל לקחת את התרופה? כמו כן האם לאכול משהו לפני או על בטן ריקה? ושאלה אחרונה- במידה ואשתמש במוצר כשנה ויהיה שיפור, האם אוכל להמשיך ליטול תרופה יותר זולה כמו ויטמין מסויים שישמור על מה שיש בלי לחזור למצב שיש היום? כי בכל זאת זה מאוד יקר... תודה רבה

27/11/2006 | 13:40 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום רן, ניתן לקחת בכל שעה, לא חשוב עם או בלי אוכל. כדאי שתדע שןיטמין A עלול לגרום לנשירה. עודף של ויטמין A עלול לגרום לנשירה. אם יהיה לך שיפור, רצוי להמשיך להשתמש בפרופסיה, עד שתהיה תרופה אחרת. אין ויטמין או שמפו שיכול לשמור או להשפיע על השיער כמו הפרופסיה.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות