נשירת שיער לאחר לידה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

12/09/2006 | 00:13 | מאת: דנה

לפני כשלושה חודשים וחצי ילדתי את בתי השנייה. ידוע לי שיש נשירת שיער לאחר הלידה. מתי זה אמור להיפסק? גם ככה השיער שלי דליל והנשירה חזקה ואף התחילו סימני התקרחות מקדימה. האם יש מקום לדאגה או שזה יחלוף? מומלץ לעשות בדיקות כלשהן? יש איזו תרופה מומלצת? (רצוי טבעי כיוון שאני מניקה) . תודה מראש.

12/09/2006 | 16:27 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום דנה, הנשירה יכולה להמשיך אפילו עד שנה לאחר הלידה. בכל זאת כדאי לבצע בדיקות דם ולגשת לרופא על מנת שיאבחן אם את זקוקה לטיפול.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות