מתלבט לגבי יעילות התרופה ולגבי הבדיקה הגנטית

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

21/06/2009 | 23:57 | מאת: חושש

היי, אני לוקח פרופסיה מזה כ13 חודש, הייתי אצלך אחרי שנה והמלצת לי להמשיך לקחת את הכדורים למרות שבתמונות לא כל כך ראינו שיפור משמעותי או שינוי כלשהו .. האם כדאי להמשיך לקחת את הכדורים? אני מאוד מתלבט ופוחד שאני מבין העשרה אחוזים שהכדור לא משפיע עליהם ושאני בעצם סתם אקח כל חיי את הכדור לשווא.. מה היית ממליץ לי לעשות? בכל יום אני קם עם מחשבה מנוגדת פעם להמשיך ופעם להפסיק אני ממש מבולבל ולא יודע מה לעשות... כמו כן רציתי לדעת האם יש טעם לבצע את הבדיקה הגנטית?, הרי הבנתי שאם יש נשירה במרכז הראש זה יכול להיות רק נשירה גברית טיפוסית וגנטית לא? או 98% או משהו כזה? אם כך אז למה כדאי לבצע את הבדיקה היקרה הזאת וגם היא לא במאה האחוזים... בקיצור אשמח אפ תוכל לייעץ לי להמשך טיפול !!! בברכה

22/06/2009 | 08:53 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

חושש שלום, אם היית אצלי וייעצתי לך לנסות להמשיך את הכדורים למרות שלא ראינו ממש תוצאות, כנראה שהיתה לי סיבה להאמין שעדיין יש סיכוי. 98% מההתקרחויות הן אמנם על רקע גנטי אבל אם אתה כל כך חושש, אולי בכל זאת שווה לעשות את הבדיקה הגנטית כדי לודא האם הנשירה שלך אכן גנטית ויש מקום להמשיך את הטיפול בפרופסיה. תמיד קיימת גם האופציה של השתלת שיער במידה והתרופות לא עוזרות. למידע נוסף: www.hairloss.co.il

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות