מרשם לפרופסיה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

21/06/2009 | 23:41 | מאת: עמית

שלום, רציתי לדעת במידה ואני עוזב את הארץ לארהב לתקופה של חצי שנה האם עלי לקחת אספקת כדורי פרופסיה מהארץ או שאפשרי לרכוש את הכדורים שם ואפילו במחיר אטרקטיבי יותר? במידה ולא האם אני יכול לקחת בפעם אחת 6 חבילות ולקחת אותם לחול ..? או שאולי בתקופה הזאת אוכל לקחת מינון נמוך יותר וכך לקחת איתי פחות מ180 כדורים ... ? אודה להתייחסותך !

22/06/2009 | 11:57 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

עמית שלום, נראה לי שהמחירים בארה"ב ובישראל די דומים ובכל מקרה הפרופסיה מחייב מירשם רופא, ולכן מייעץ לך לצאת מהארץ עם כמות ל-6 חודשים. למידע נוסף: www.hairloss.co.il

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות