היש להתקרחות פתרון סוף סוף?

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

01/06/2009 | 12:11 | מאת: גיל

שלום, אני בן 36 ואני מקריח, בעבר ניסיתי כדורים HR, מכונות לקרקפת וכו'. הפסקתי להאמין שיש מוצא. בן דודי סיפר שהוא הלך לרופא עור דרך פרסומת חדשה בטלוויזה ומצבו מתחיל להיות טוב (הוא לוקח כדורים עכשיו לאחר שנמצא מתאים), אני מתפלא.... אולי בכל זאת יש פתרון. אשמח לפתרון גם בשבילי. גיל

02/06/2009 | 08:37 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

גיל שלום, בהחלט יש היום תרופות שעוזרות כטיפול למניעת נשירה שיער. אני מציע לך ללכת לרופא עור ולקבל ייעוץ בנושא. למידע נוסף: www.hairloss.co.il

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות