הנשירה חזרה בגדול

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

31/05/2009 | 13:28 | מאת: אברהם

שלום לך, רציתי לדעת אחרי כמה זמן מהפסקת הפרופסיה מתחילה שוב הנשירה ? אני לוקח כבר שנה וחצי והפסקתי כי המצב חזר כמו לפני לקיחת הכדורים,כאילו שלא עשיתי כלום. האם יש טעם להמשיך? אם עדיין המצב לא אבוד ואני מחליט להפסיק לקחת את הכדור,מתי תחל שוב הנשירה ? תודה.

01/06/2009 | 09:22 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

אברהם שלום, עם הפסקת נטילת הפרופסיה יחל תהליך התקרחות מזורז עד שתגיע למצב שבו אמור היית להיות בהווה, אילולא נטלת את התרופה. אני מקוה שצילמת את עצמך עם תחילת הטיפול ועל סמך ההשוואה הגעת למסקנה שהתרופה לא עזרה - בני אדם שרגילים לראות את עצמם במראה מדי יום מתקשים להבחין בתוצאות הטיפול לכן ההשוואה חשובה. ההחלטה אם להפסיק או להמשיך היא שלך. למידע נוסף: www.hairloss.co.il

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות