נשירת שיער בגיל צעיר...

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

11/09/2006 | 12:43 | מאת: PNINA21

שלום, הבעיה שלי היא כזו בגיל 14 שמו לי קוביות על השיניים דבר שמנע ממני לאכול רק אחרי שנה התחלתי להבחין שהשיער מידלדל בכמויות ענקיות הן בסירוק השיער והן כשאני מתקלחת השיער פשוט נופל...אין לי הרבה שיער טופלתי בשניידר ע"י ד"ר לוריא במשך שנה עם כדורים ואח"כ נגמר הטיפול כי לדעתו השיער כרגע בריא. אך עד היום השיע נושר בכמויות עצומות כל נגיעה בו נושרות עוד שערות . כל התקופה הזו אני לקחתי תרופאות טבעיות מאז שפסק הטיפול ואין מושיע...אני לא רוצה להתקרח בגיל כ"כ מוקדם איך עוצרים את הבעיה אם כל הזמו הרוםפאים אחרי שעושים בדיקות דם אומרים שהכל בריא אבל כנראה שלא כי השיער נושר בכמויות עצומות. ממתינה לתשובתך ד"ר. יום טוב

11/09/2006 | 13:58 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום PNINA21, את בידיים טובות. ד"ר לוריא מומחה גם לשיער ותמסרי לו ד"ש מד"ר גינזבורג.

11/09/2006 | 18:14 | מאת: PNINA21

קודם כל תודה, אבל ד"ר הטיפול עם ד"ר לוריא הסתיים למעלה מ6 שנים....והנשירה לא הסתימה...עכשיו מה עושים?

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות