רביבוגן ורוגיין

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

30/04/2009 | 11:41 | מאת: יוסי

שלום ד"ר, למרות שרביבוגן עדיין לא הוכח מדעית, אני מעוניין לשלב אותו עם טיפול ברוגיין קצף ע"מ להוסיף טיפול ברמת ה DHT (במקום טיפול משולב של רוגיין ופרופסיה). מה דעתך בנושא? האם ישנם תכשירים (יעילים) אחרים לטיפול ב DHT חוץ מפרופסיה שניתן לשלב עם רוגיין? תודה

03/05/2009 | 09:37 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

יוסי שלום, אין כל מניעה שתשלב רביבוגן עם רוגיין קצף - אם לא יועיל בטח גם לא יזיק. הטיפולים היעילים ביותר נכון להיום כנגד התקרחות הינם הפרופסיה והרוגיין. למידע נוסף: www.hairloss.co.il

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות