השתלה בגיל צעיר

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

18/04/2009 | 00:43 | מאת: אורן

ד"ר שלום! הבנתי שניתן להשתיל שיער החל מגיל 25, ועם זאת רציתי לשאול אותך מנסיונך או נסיון עמיתיך- האם יצא לך להשתיל שיער לצעירים בגיל זה? כמו כן, סביר להניח שההתקרחות תימשך, לכן מה טווח התדירות שעל מטופל שכזה לחזור על פעולת ההשתלה? תודה!

19/04/2009 | 08:31 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

אורן שלום, כמובן שיצא לי להשתיל שיער בגיל 25 ולעיתים, במקרים יוצאים מן הכלל, אף בגיל צעיר יותר. אני בד"כ יכול החל מגיל 25 בערך לאבחן איך ימשך תהליך ההתקרחות ועל סמך זה מסביר לנבדק האם יהיה צורך בהשתלה נוספת בשלב כלשהו (בערך תוך 3-6 שנים ואף יותר), האם כדאי לקחת תרופות כדי לשמור על הקיים ולמנוע אולי השתלה נוספת בעתיד וכד'. למידע נוסף: www.hairloss.co.il

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות