פרופסיה + גן התקרחות

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

15/04/2009 | 01:40 | מאת: איתי

שלום! שאלה ראשונה- האם יש מקרים (גם אם נדירים) בהם פרופסיה עלולה לזרז התקרחות במקום לעשות ההיפך מכך? ושאלה שניה- לגבי גן ההתקרחות- כיצד ניתן לגלות אותו? ומה מטרת הבדיקה? מה זה נותן לי? תודה!

16/04/2009 | 09:01 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

איתי שלום, אני לא נתקלתי במקרים בהם הפרופסיה זרזה התקרחות - מקסימום לא עזרה. את גן ההתקרחות ניתן לאתר באמצעות בדיקה גנטית שנעשית אצלי בקליניקה, ומטרת הבדיקה היא לודא אם יש לך את הגן ובהתאם לתוצאות הבדיקה להחליט אם יש מקום לטיפול - כן או לא. למידע נוסף: www.hairloss.co.il

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות