מסוטרפיה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

15/04/2009 | 01:26 | מאת: רוני

שלום ד"ר! למי מיועד הטיפול במסוטרפיה? האם כל אחד יכול לעבור אותו? מה העלות של הטיפול? הכדאיות שלו והיכן ניתן לבצע זאת? תודה וחג שמח!

16/04/2009 | 08:00 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

רוני שלום, הטיפול במסותרפיה אינו מתאים לכל אחד - הרופא יכול לקבוע אם יש מקום לנסות את הטיפול באמצעות בדיקת הפציינט. המסותרפיה הינה שיטה להזרקת ריכוז נמוך של מינוקסידיל לאזור תת-עורי בקרקפת. הטיפול ניתן פעם בשבועיים ולאחר 10 טיפולים אפשר להבחין בתוצאות. אם יש צמיחה ממשיכים בהזרקה פעם בחודש במשך שנה, ואם לא ניכר שיפור לאחר עשרת הטיפולים הראשונים, יש להפסיק את הטיפול.כל טיפול עולה 300 ש"ח. את/ה מוזמן/ת לתאם תור לקליניקה שלי כדי לבדוק התאמה. למידע נוסף: www.hairloss.co.il

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות