אלפוקסי ומראה השיער

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

10/04/2009 | 21:12 | מאת: דניאלה

ד"ר אני רוצה לקנות את האלופקסי אחרי שימוש של כמה חודשים במוניקסי, עם המינוקסי יש לי בעיה שבבוקר לא ניתן להשתש בו כי הוא משאיר את השיער שומני לכמה שעות ומעצים את הדלילות, הקצף מצד שני מייבש את השיער נורא וגם לא ניתן לעצב אתצ השיער, האם האלפקסי שונה מובן הזה? האם משאיר שיער שומני ומראה רטוב גם כן ? אשמח גם מתגובת המשתמשים

12/04/2009 | 08:46 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

דניאלה שלום, אין מניעה לעבור להשתמש במינוקסי מבחינת יעילות הטיפול - התוצאה זהה. אני מציע לך לנסות ולראות האם האלופקסי נוח לך יותר בשימוש ונותן מראה שמתאים לך יותר. למידע נוסף:www.hairloss.co.il

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות