פרופסיה ממש עזרה לי ומה שכתוב פה נשמע לי לא אמין

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

07/04/2009 | 19:20 | מאת: מאור

אני לא רוצה להעליב אבל מה שכתוב פה נשמע לי מאוד לא אמין. לי אישית פרופסיה ממש עזרה. יותר מזה, אחרי שקראתי פה התקשרתי לרופא שלי כי מה שכתוב פה די הבהיל אותי והוא אמר שזה הכל תעשייה של שמועות בלי הוכחה מדעית, ושאולי מממנות את זה החברות שמתחרות בפרופסיה. אז תשימו לב.

07/04/2009 | 20:30 | מאת: אורי

מאור שלום אני מאד שמח שהפרופסיה עזרה לך הרי גם אני לקחתי את הפרופסיה כחודשיים וחצי אבל מכאן לשלול תגובות אולי אלרגיות אולי מאי איזון של ההורמונים כתוצאה מלקיחת התרופה זה לא לעניין ותאמין לי זה לא תעשיה של שמועות זה אמיתי!!! ואני מוכן לדבר איתך או עם הרופא שלך אני לא עובד בחברה מתחרה לפרופסיה ואני תקוה שאתה אמיתי ולא עובד עבור פרופסיה חג שמח ובריא

08/04/2009 | 00:25 | מאת: דני

התרופה הזאת היא תרופה כימית שמפעיה על האיזון ההורמונלי בגוף וכל אחד מגיב אליה בצורה אחרת. לך היא יכולה לעזור ולאחר להרוס את החיים. לא מדובר על פרופסיה בלבד אלא על החומר הפעיל בפרופסיה - פינסטריד שהוא זה שגורם לבעייה. אם אתה מדבר על חברות אחרות שמתחרות בפרופסיה הרי שכל תרופה (כדורים) שמתחרה בפרופסיה אמורה להכיל את אותו חומר פעיל - פינסטריד. כך שהטענה שלך על תעשיה של שמועות שממומנות מהמתחרות של פרופסיה אינה רלוונטית.

10/04/2009 | 16:20 | מאת: דני

היי אורי, הנה עוד סיפור שמצאתי בפורום של בחור שלקח פרופסיה. כנס ל http://sf.tapuz.co.il/shirshur-532-123238931.htm

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות