פרופסיה ותופעות לוואי

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

06/04/2009 | 18:54 | מאת: שלומית

שלום רב, חברי כבן ה-24 החל לקחת פרופסיה לטיפול בהתקרחות. כעבור חצי שעה (בערך) מהרגע שלקח את חצי הכדור הראשון הוא החל לסבול מסחרחורות וקשיי ריכוז חמורים. יש לציין שרופא העור שנתן לו את המרשם לתרופה לא ציין שום תופעות לוואי שיכולות להופיע וגם לא הרוקחת. האם אלו תופעות ידועות וסטנדרטיות לתרופה זו או שיש לפנות לרופא? תודה מראש.

07/04/2009 | 08:37 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלומית שלום, תופעות הלוואי אותן את מציינת לא ידועות ולא אמורות להיות כתוצאה מהפרופסיה - אך כמובן יש לעקוב ואם התופעה לא מפסיקה לנסות לעשות הפסקה ולחזור שנית לקחת את הכדורים.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות