השתלת שיער במפרצים

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

04/04/2009 | 13:58 | מאת: גיא

ד"ר גיזנבורג שלום, אני בן 34 , משתמש בפרופסיה כ-6 שנים ובעל שיער מלא מלבד המפרצים. המפרצים בחלק הקדמי של השיער נסוגים עם השנים אולם בקצב איטי. שאלותיי הם: 1. האם ניתן להשתיל כמות שיער במפרצים כך שייראה מלא? 2. חשוב ביותר - האם האזור המושתל נראה "מושתל" או שנראה טבעי לחלוטין? 3. האם גם ניתן להשתיל בקו המצח? 4. מה העלות של השתלה במפרצים? (ברור שצריך לראות את המטופל) אבל אני אשמח לשמוע טווח מחירים תודה רבה, גיא

05/04/2009 | 08:47 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

גיא שלום, ידוע שהפרופסיה עוזרת פחות במפרצים ובקו הקדמי של הראש, ולכן ניתן כמובן לעשות השתלת שיער במקומות אלו. ההשתלה נראית טבעית לחלוטין והשיער המושתל לא נושר אף פעם. עלות ההשתלה הינה בסביבות ה-16,000 ש"ח ואתה מוזמן לפנות אלינו ולתאם פגישת ייעוץ. למידע נוסף: www.hairloss.co.il

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות