דוקטור אהלן

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

29/03/2009 | 21:39 | מאת: חייל מתוסכל

אני נוטל פרופסיה כארבעה וחצי חודשים יש לציין כי לפני חודש וקצת החל שיפור מזערי בכך שהשערות הנושרות הקטינו את מספרם במעט (כך אני סבור , אפשרי שאני טועה) . אני מתאמן זה כמעט חודש במכון כושר , ובימים האחרונים (שבוע וחצי בערך , החלה התגברות בשיער הנושר . רציתי לדעת האם קשר בן הדברים . אני בן 21 . תודה מראש

30/03/2009 | 00:39 | מאת: רוני

גם אני הייתי בסרט הזה. רופא עור נתן לי את התרופה הזת בגלל שאמרתי לו שיש נסיגה בקו הקידמי. לא הייתה לי נשירה רצינית. מקלל את היום שנגעתי ברעל הזה. בתוך שבוע מ 0 שיערות על הכרית ל 12. אחרי שבועיים הלכתי שוב לרופא והוא עשה שוב בדיקה של משיכת השיער נשרו שיערות, לפני שלקחתי את התרופה הוא עשה את אותה בדיקה של משיכת שיער מאותו מקום ולא נשרו שיערות. התרופה הזאת גורמת לנשירה מוגברת! תחפש באינטרנט תמצא הרבה מקרים.

30/03/2009 | 10:19 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

חייל מתוסכל שלום, לא ידוע לי על כל קשר בין נטילת הפרופסיה והגברת נשירת שיער כתוצאה משילוב של ספורט. מציע לך להתאזר בסבלנות ולא להפסיק את התרופה. למידע נוסף www.hairloss.co.il

31/03/2009 | 15:06 | מאת: דור

שלום, אני בן 24 לפני כשנה וחצי לקחתי את הפרופסיה, כאשר היתה לי נשירת שיער משמעותית באמצע הראש ובהמשך לכיוון המצח. התחלתי לקחת את התרופה, ולהגיד לך את האמת? זה עזר בצורה משמעותית מאד, זה הפסיק את הנשירה לחלוטין, ואפילו קצת הקשה את השיער,(אני בעל שיער דליל),היום הארכתי שיער, ולא מבחינים בכלל בהתקרחות. הדבר המדהים שקרה, שאחרי תקופה של 7-8 חודשים שמתי לב לתופעה של צמיחת שיער חדשה.ובמקום של אמצע הראש, לצערי הפסקתי את הטיפול לבערך חצי שנה ושמתי לב בזמן האחרון לנשירה קטנה. אסור להפסיק את הטיפול , כי אם תפסיק תתחיל נשירה. אבל תתמיד, אני מתאמן במכון כושר, ולא, לא הרגשתי בשום שינוי של נשירה בגלל האימונים. בהצלחה

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות