שלום, מחירים.

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

29/03/2009 | 12:11 | מאת: רועי

שלום רב, כמה שאלות: א. רציתי לדעת מה ממוצע עלות השתלת שיער. ב. ביקורת במרפאה, מה עלותה? ג. במידה ועושה זאת בן אדם צעיר - והנשירה ממשיכה, מה עושים? יכול להיות שינשור שיער מעבר לקו ההשתלה?

31/03/2009 | 08:48 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

רועי שלום, ייעוץ להשתלת שיער עולה 100 ש"ח והשתלה עולה כ-16,000 ש"ח. כאמור, אני מבצע השתלת שיער לא לפני גיל 25. אכן, יש מצב שהנשירה של השיער הלא מושתל תמשיך ובמקרה כזה יש אפשרות לשמור על השיער הקיים באמצעות טיפול תרופתי או לעשות השתלה פעם נוספת לאחר מספר שנים או לפי הצורך. למידע נוסף: www.hairloss.co.il

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות