שימוש במינוקסי

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

28/03/2009 | 19:23 | מאת: שואל

שלום אני משתמש במינוקסי במפרצים כבר 7 חודשים. צמחו שם שיערות דקות פלומתיות. האם יש סיכוי שהם יתעבו אם אמשיך להשתמש במינוקסי אם כן אז מתי או שהם ישארו דקות פלומתיות וקצרות גם עם המשך השימוש במינוקסי? תודה

29/03/2009 | 07:47 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שואל שלום, היעילות של המינוקסידיל קשורה אך ורק לחומרת ההתקרחות, והיא מותנית בנוכחות שערות בקרקפת. מינוקסידיל מקומי פחות יעיל באיזור הרקות, אך אם אתה אומר שצמחו לך שערות אני מציע לך להמשיך להשתמש במינוקסי ובהחלט יש סיכוי שישמור על הקיים או אולי אף ישפר. למידע נוסף www.hairloss.co.il

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות