שילוב אלפוקסי וקצף

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

28/03/2009 | 10:08 | מאת: שירי

ד"ר קראתי פה שאתה ממליץ גם על שימוש באלפוקסי,יש לי 2 שאלות 1- אפשר להשתמש בבוקר במינוקסי קצף ובלילה באלופקסי ? או שאסור לשלב בין 2 הסוגים ? 2- שאלה נוספת, אם עד כה השתמשתי במינוקסי במעבר לאלופקסי יש מצב לנשירה חוזרת בשבועות הראשונים או שלא ? הכל כרגיל? תודה

29/03/2009 | 08:22 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שירי שלום, אין צורך לשלב בין שני הסוגים כי התוצאה של שניהם אותה תוצאה. אין מצב לנשירה חוזרת אם את עוברת ממינוקסי ישירות לאלופקסי, המשיכי להשתמש כאילו לא שינית דבר. למידע נוסף: www.hairloss.co.il

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות